Uređivanje i održavanje zelenih površina

Vaša sigurnost i povjerenje su naš emanet! Ulazimo u vaš dom s poštovanjem i izlazimo s povjerenjem – to je naša garancija.

Vaš pouzdan partner u čišćenju i uređenju!

Košenje trave

Redovno košenje trave na vašoj parceli ili dvorištu. Možete odabrati paket koji odgovara vašim potrebama, uključujući broj dogovorenih košenja tokom godine. Naš tim će redovno održavati travnjak, čime će osigurati njegov uredan izgled i zdrav rast. Bez obzira na veličinu vašeg travnjaka ili frekvenciju košenja koju odaberete, možete se osloniti na nas da ćemo osigurati da vaše zelene površine izgledaju njegovano tokom cijele sezone.

Održavanje žive ograde

Ova usluga obuhvata njegu i održavanje živice, ili žive ograde u vašem dvorištu, ili oko vašeg poslovnog objekta. Redovno ćemo obrezivati i održavati živicu kako bi održali njezin oblik, gustoću i estetski izgled. Ovo uključuje rezidbu, oblikovanje, uklanjanje suhih ili oštećenih dijelova, kao i primjenu odgovarajućih tretmana za zdrav rast i bujnost živice.

Zalijevanje travnjaka

Usluga zalijevanja travnjaka obuhvata redovno zalijevanje vašeg travnjaka kako bi se osiguralo da ostane zelen i zdrav tokom cijele sezone. Pažljivo ćemo planirati i prilagoditi raspored zalijevanja prema potrebama vašeg travnjaka, uzimajući u obzir faktore poput vremenskih prilika, tipa tla i potreba biljaka. Redovno zalijevanje pomoći će u održavanju svježeg izgleda i vitalnosti vašeg travnjaka. 

Rezidba drveća, loza i ostalih biljaka

Ova usluga obuhvata rezidbu i oblikovanje drveća, loza i drugih biljaka u vašem dvorištu ili oko vašeg poslovnog prostora. Pažljivo ćemo izvršiti rezidbu kako bi osigurali pravilan rast, formu i zdravlje biljaka. Ovo može uključivati uklanjanje suhih ili oštećenih grana, oblikovanje krošnji, kao i redovno održavanje kako bi se spriječilo prekomjerno rastezanje ili gušenje biljaka.

Redovno slanje izvještaja (fotografije/videa)

Redovno šaljemo izvještaje o stanju vašeg dvorišta ili zelenih površina. Ovi izvještaji uključuju fotografije ili videozapise koji prikazuju trenutno stanje i napredak u njezi biljaka, košenju trave, zalijevanju i rezidbi. Na taj način možete pratiti rad našeg tima i biti uvjereni u kvalitetu usluge koju pružamo.

Osvježite svoj Dom s jednim klikom

Rezervirajte svoj termin danas i učinite svoj dom sjajnim! Svojom posvećenošću detaljima, osiguravamo da vaš dom zablista u svakom trenutku. Vaša udobnost, naša misija. Uređivanje i održavanje zelenih površina Sanski Most.

Uređivanje i održavanje zelenih površina Sanski Most